Segmen Pencarian Bloglist Oktober Truly Love

10/22/2014 11:11:00 PTG Unknown 3 Comments

Tujuan segmen ini diadakan adalah untuk mencari 15 blog yang akan menjadi penyeri di sidebar blog ini..
Syarat-syarat penyertaan:

 1. Follow blog Truly Love; 2. Add To Circle Google Plus +Maria Firdz ; 3. Buat entry bertajuk Segmen Pencarian Bloglist Oktober Truly Love 4. Copy coding yang disediakan dan pastekan di ruangan HTML entry dan Publish! 5. Tinggalkan URL entry penyertaan di ruangan komen entry ini. 6. Penyertaan terbuka untuk semua blogger. 7. 15 Blog akan dipilih menggunakan Random.org. dan akan dimasukkan dalam senarai bloglist di Sidebar Blog Truly Love. 8. Lain-lain penyertaan yang tidak terpilih akan dimasukkan ke dalam Maria Firdz Bloglist. 9. Tarikh Penyertaan : 21 Oktober 2014 hingga 31 Oktober 2014 (11.59PM) 10. Jom, sama-sama memeriahkan segmen ringkas ini..

  3 ulasan:

  1. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

   Terima kasih kerana join dan sokong segmen ringkas ini... Senarai peserta telah dikeluarkan:
   http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/11/senarai-peserta-segmen-pencarian.html

   Sila semak penyertaan, dan senarai pemenang akan dikeluarkan secepat mungkin... Sila alert ya... Terima kasih dan "Happy Blogging". (^_^)

   BalasPadam
  2. terima kasih... Happy blogwalking too... (^.^)

   BalasPadam
  3. Asalam..datng dari segmen yang sama..
   Selamat bersegmen..bawu nak BW

   BalasPadam

  Segala post adalah hak milik Saya Winnie. Sila comment yang bagus-bagus. Jangan memaki hamun. Datang nak baca, dipersilakan, jika xsuka baca sila golek balik ke tempat asal anda. Kerjasama anda amat dihargai. Terima Kasih.