Ulat dalam Mee Segera

1/18/2015 02:29:00 PTG Saya Winnie 6 Comments

Banyak betul entry pasal ulat kan?

Sebenarnya ini mengingatkan kita untuk berjaga-jaga, walaupun ulat, ciptaan Tuhan, namun kita kena sentiasa berwaspada dan jaga makanan kita. 

Ini kali ternampak gambar yang terpapar dalam Facebook. Mee segera yang kita semua pernah lihat di iklan.

Penang White Curry Noodle.



Agak kurang pasti sama ada ini adalah betul atau tidak. Kadang-kadang ada orang sengaja jatuhkan syarikat guna taktik kotor macamni. 

Tapi apa pun, sentiasa berjaga makanan yang dimakan, dan stay healthy !! Jangan terlalu banyak makan mee segera !! Especially student yang tinggal dekat asrama, jimat berpada-pada..  huhu..

Sumber dari Facebook: I Love Discount

6 ulasan:

  1. geli la pulak..
    xpernah tgk pula,magi penang ni..
    jemput dtg blog sy =)

    BalasPadam
  2. Kalau ulat dlm Maggie memang susah la nak detect sebab dah sama kaler .. Eeeee .. Tak pernah tengok pun Maggie tu .. Heee

    BalasPadam
  3. Kalau ulat dlm Maggie memang susah la nak detect sebab dah sama kaler .. Eeeee .. Tak pernah tengok pun Maggie tu .. Heee

    BalasPadam
  4. Saljiah : memang geli.. huhu... ye, dh lawat blog awak sangat kreatif.. :)

    Nadiah : Kembang tekak , sila minum air .. huhu

    Nurul Hidayah: tu la kena jaga apa yg kita makan.. utamakan kebersihan semasa masak..

    BalasPadam

Segala post adalah hak milik Saya Winnie. Sila comment yang bagus-bagus. Jangan memaki hamun. Datang nak baca, dipersilakan, jika xsuka baca sila golek balik ke tempat asal anda. Kerjasama anda amat dihargai. Terima Kasih.