Wishlist Saya Tuk Masa Depan

10/05/2015 09:12:00 PTG Saya Winnie 0 Comments

Banyak benda nak buat dalam hidup saya.

Selagi hidup selagi tu lah enjoy apa yang ada nikmati hidup.

Sa ni jenis yang suka benda lasak juga. Huhu.. So, Wishlist yang akan sa capai adalah sepert berikut


1). Main roller coaster


Dalam hidup xpernah naik lah.. Naik yang kecik di KL shopping mall pn jagi lah.

2). Main Flying Fox

Nak rasa terbang di udara tu macam mana. Dah pernah naik kapal terbang, bezanya xdapat hirup udara luar ja.

3). Melancong Seluruh Negeri Malaysia
Sebelum keluar negara baik kenali tempat yang best di Negara sendiri dulu. Nanti Mat Salleh tanya apa yang best di Malaysia, tak kan ternga-nga cakap tak tw. Buat malu ja.

4) Melancong di Negara Asia
Puas melancong di negara sendiri baru lah melancong di negara luar. Tapi nak pergi negara Asia dulu. Dekapt negara kita pun okeh juga. Macam Indonesia, Bali. China ka, Kalo negara dorng da masalah boleh pergi Korea ka, Jepun ka. Atau Singapore pun ok jg.. Maklum lah, Cik Winnie bagai katak bawah tempurung. Tak pernah kuar jelajah tanah negara luar.. Huhu..

Sekian sahaja Wishlist Kali Ini. Tak tw lah boleh makbul atau tak wish list ni. Harap dapat makbul. Huhu.






0 ulasan:

Segala post adalah hak milik Saya Winnie. Sila comment yang bagus-bagus. Jangan memaki hamun. Datang nak baca, dipersilakan, jika xsuka baca sila golek balik ke tempat asal anda. Kerjasama anda amat dihargai. Terima Kasih.